Stukje 2000: een virtueel feestje

Het is zomeravond en ik slenter huiswaarts. Luister luister naar hoe mijn hart bonkt, neurie ik tegen de huizen op en de huizen verdragen het. Het voetgangerslicht gaat zomaar op groen zodat ik niet eens door rood hoeft te lopen, ik spring sierlijk over de plas met regenwater heen, de tram staat niet in mijn weg en voorwaar, het is ook nog eens een beetje afgekoeld.

Woeha, ging het schrijven van 2.000 weblogstukjes maar zo gemakkelijk, zou ik moeten zeggen om een bruggetje te slaan naar het feit dat dit stukje nummer 2000 is. Dat bruggetje gaat niet op, het is meer een tunnel, ofzo, want eigenlijk is webloggen niet meer dan opschrijven wat je ziet en dat dan in een bepaalde volgorde zetten. Dat de nieuwe winkel hier vlakbij, na twee weken al kortingen van 40% heeft. Waarom niet meteen met de opheffingsuitverkoop beginnen, dat is pas stunten.

Maar stukje 2000, dat schijnt hoge verwachtingen op te roepen. Een weblogjublileum voorzien van een paar haarscherpe zinsneden. Die heb ik niet op voorraad. In plaats daarvan wilde ik u, huisreageurders eens een veer in de kont steken. Want zonder jullie, en dat zijn in 2008: eF-eM, Rose, pascal, pom, Sarah, Frank, Coert, Rena, Cyriel, Floor, jolien, Virginie, Rosalie, karin, zeppo, kruimel, jwl, woordenaar, Agnes, Indigo, Max, Eric, Dwangbuis, Anneke, sana, ijsbrand, cockie, Katyo, louter, mIKe, Bram, Jetje en al die ik vergeet, er nooit 2.000 stukjes zouden zijn verschenen? Dus neemt u een drankje bij de virtuele feestbar, bewonder de virtuele feesttent, en maak een praatje met de andere feestgangers. Dan ga ik stukje 2001 typen.


Comments

14 reacties op “Stukje 2000: een virtueel feestje”

 1. Wel, gefeliciteerd.

 2. Op naar 3000 en ik stuur je zo een mp3 om het te vieren — Frank

 3. *Steekt vinger op naar barman*
  1 Baileys graag!

  Oh ja, en gefeliciteerd!

 4. feli dan, van harte.
  tweeduizend is wel veel.
  ja!
  dat is veel.

 5. klinkt als veel. poeh h?! maar goed! heel goed!
  gewoon verder bloggen. ik volg wel.

 6. Proost! Op de volgende 2000 stukjes waar ik op kan reageren ๐Ÿ™‚

 7. Maarten, wat schattig. Proost!
  (Van wie is dat – luister luister naar hoe mijn hart bonkt?)

 8. Geen last van de millenium bug dus? Mooi zo!

 9. maarten avatar
  maarten

  @Floor: Spinvis
  @Allen: proost!

 10. he gezellig, een borrel…
  mag ik er een extra ijsklontje in?

 11. Een beetje laat, maar ik hef toch even mijn glas Talisker. Proost!

 12. maarten avatar

  @Cyriel: hee, een whisky-drinker, en nog een uitgesproken smaak ook…

 13. Vandaag bestaat dit weblog 21 jaar. Tijd om eens wat gedachten neer te pennen. Met een toetsenbord, dat pennen. * De meest radicale keuze van de afgelopen tijd was in december, toen ik in een paar kliks 251 nieuwe feeds toevoegde aan mijn rss-reader en daarmee het ding weer nieuw lezen in blies. Sindsdien ontdek […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *