Zend mij een boodschap

De dagelijkse route over de parallelrijbaan. Die ik dan associeer met driftig zappen op de radio om kwart voor acht ’s ochtends om te kijken of ik ook ergens een leuk muziekje kan vinden waarmee ik wakker kan worden. Vanmorgen vond ik Metallica ter hoogte van het doseerstoplicht die het niet doet omdat het zomer is. Daarmee is het snel wakker worden.

Op een smerige vrachtwagen heeft iemand met zijn vinger een tekst geschreven. Welk een internationale hobby dat is blijkt als ik de tekst lees ‘Espagna – Russia 3-0’. Ja, een Spaanse vrachtwagen, waarop iemand in uiterste vreugde zijn boodschap aan de wereld heeft meegegeven, een boodschap die nu heel Europa doorrijdt totdat de chauffeur een keer zijn auto wast. We kunnen stoppen met twitteren of flessenpost, allemaal op zoek naar het vrachtwagenparkeerterrein!


Comments

3 reacties op “Zend mij een boodschap”

  1. dit wordt absoluut een hype

  2. Pascal was here.

  3. maar dan wel wat gevarieerder dan de tekst ‘vies’…
    jezelf eens tegen de wagen aanschuren voor een mooie bodyprint bijv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *