The Quick Brown Fox

Als blogger of bloglezer typt u vast een heleboel. Vele boodschappen gaan immers via teksten heen en weer. Dan heeft u vast ook door dat een toetsenbord na verloop van tijd wat van z’n oorspronkelijke glans begint te verliezen. Tijd voor schoonmaak. Alle toetsen eraf wippen, in een sopje en vervolgens afdrogen. Normaal vind ik dat gepiel met bestek al lastig, maar een 125 toetsen is wel een boel drogen.

En dan moeten de toetsen er weer op. Oh ja. Hoe zat dat ook weer? Ja, QWERTY maar hoe zaten ‘./;][ en ook al weer op het toetsenbord? Je kan niet even op internet kijken wat de standaardlayout is, want zonder toetsenbord valt er weinig te googlen. Dus wordt het een puzzel. Misschien leuk voor de 3e kerstdag, nadat u alle gezelschapsspellen wel hebt gezien?

Er was wel wat omgedraaid, bleek toen ik weer verder typte (omdat ik veelal blind typ had ik dat bij M en N pas laat door).


Comments

4 reacties op “The Quick Brown Fox”

  1. Voor twintig euro heb je een nieuw toetsenbord…

  2. Heb je een digitaal fototoestel ? Je kunt daar alles mee fotograferen. Een toetsenbord bijvoorbeeld… Je kunt dat beeld dan ook afprinten voor je aan de schoonmaak begint.

  3. Ja natuurlijk kan dat van tevoren, maar dan moet je dat wel verzinnen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *