Want doelloos dwalen is ook zo wat

Met moeite peuter ik de auto tussen twee andere geparkeerde auto’s vandaan. Het is woensdagavond en ik begin aan een rustige rit naar huis. Ach, mooi buurtje is het hier, denk ik als ik door de natgeregend straten rijdt. Als het niet op Zuid had gelegen, was het hier al lang veryupt. Eerder die avond heb is het verhaal over het andere huis definitief geworden. Binnen een paar maanden komt er een verhuizing. Misschien is dit wel de laatste keer dat ik hier op bezoek ben. Zou toch jammer zijn, dit is een fijne plek om af en toe te komen. Alleen al om de plek. En misschien om de snackbar.

Misschien moet ik een advertentie plaatsen: vrienden gezocht op Zuid. Dan kan ik er tenminste nog met een gegronde reden langsgaan.


Comments

3 reacties op “Want doelloos dwalen is ook zo wat”

  1. Doelloos dwalen
    doen we allemaal.

    _zei Frank in zijn filosofische vrijdagavondbui._

  2. doelloos dwalen is helemaal niet zo doelloos als je het doet op een plek waar je het fijn vind om te komen toch?

  3. Dank u voor dit eerbetoon aan de straat waar ik nu nog even woon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *