Omhoog

Tevoren ben ik telefonische geïnstrueerd om in de parkeergarage te gaan staan en dan de lift te nemen naar de bovenste verdieping. Boven is het een glazen adelaarsnest dat uitkijkt over de bossen, de rivieren en de stad. Geen toeval in een stad die Arendshuis genoemd zou kunnen worden.

De hellingbaan waarover ik de auto de parkeergarage in laat rijden is nogal stijl. Voldoet vast niet aan de geldende normen voor de hellingshoek. Als ik de auto later naar buiten rijdt, raakt de neus de onderkant van het wegdek. Zonder schade, blijkt na inspectie.

Terwijl ik in de parkeergarage naar de lift loop komt M. aangereden. Grijze Audi. Hij zwaait, parkeert en terwijl wij samen voor de lift staan te wachten begint hij meteen over de twee vragen die hij nog voor mij had. Als we de lift in stappen, voegt nog een derde persoon zich bij ons. Hij maakt meteen een praatje met de onbekende. Elevatorpitch, goed gedaan. Maar hij heeft een Mba, ik niet.


Comments

Eén reactie op “Omhoog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *