Zomaar

Wel laat ik dan ook nog eens proberen alles in een stukje te verbinden. Zonder vooropgezet plan beginnen aan een alinea en maar eens zien waar die eindigt. Met kans op ontsporen, maar dat is de laatste tijd in deze stad wel vaker het geval. Ik hoop overigens niet dat mijn stukjes mede tot gevolg hebben dat niemand meer naar Woerden en het overig Westen des Lands kan reizen.

Nee dan in Rotterdam, daar weten ze pas wat doorrijden is. Hoewel iedereen aan de voorkant buitengewoon cynisch was, werkt het gewoon, met die OV-chipkaart. Sterker nog: het is reuzegemakkelijk, ondervond ik de paar keer dat ik de afgelopen maand met de metro ging. En dan overhoor je ook nog de een van de Nederlandse deelnemers van het youtube-orkest, die ergens ter hoogte van de Rijnhaven zit te vertellen hoe ze twee dagen platgebeld werd door alle media. Een aanvraag voor een diepte-interview op filmvanalledag.nl heb ik toen maar laten schieten. Sowieso doe ik niet zoveel diepte-interviews hier, maar misschien is dat een leuk ideetje?

Nee verder doe ik enkel verstandige dingen. Mijn belastingaangifte is op tijd verzonden, de vloer is gestofzuigd, ik heb gezond gegeten en daarbij juist op tijd de dingen met een twijfelachtige houdbaarheidsdatum in één maaltijd weten te verwerven zodat niets weg hoefde. Er is weer brood en melk in huis en mijn aanvullingen vitamine C zijn verwerkt. De planten hebben water en pokon, de verwarming hoeft niet aan dus met die korting op de energie van Nuon schiet ik niks op, dat schoot ik toch al niet want ik zit niet bij de Nuon, de sokken zijn gestopt en de hond is uitgelaten. Tot de overige verstandige keuzes behoort nu te gaan slapen en niet langer deze onzin uit te kramen.


Comments

Eén reactie op “Zomaar”

  1. Dat zijn in ene wel heel veel woorden tegelijk Maarten. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *