Een doktersroman

De chirurg is een patriciër; stelt zich met zijn achternaam voor, of sterker nog: wordt voorgesteld als Professor G. Terwijl de chirurg begint met snijden en boren neemt hij met zijn assistente het weekend door. Thomas ligt in het ziekenhuis, wegens een acute appendix. En die huisarts had nog zo gezegd ‘Ga maar gewoon bier drinken met carnaval’. En Peter, hoe is het met Peter? Zijn proefschrift ligt nu bij de drukker. Wat zou een gepast cadeau zijn? Een heel klassiek cadeau is natuurlijk een horloge. Is hij een horlogedrager?, vraagt de chirurg. Hij draagt nog altijd het oude duikhorloge van Rob, antwoord de assistente. Dat is dus al vergeven. En dokter peinst verder, over andere mogelijkheden.


Comments

Eén reactie op “Een doktersroman”

  1. Ik mis het plaatje op de voorkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *