De naam der dingen

Hoe heet de palm van je voet? De palm van je hand heeft een naam, maar hoe heet de palm van je voet? Fanatiek googlen levert nog niet het gewenste antwoord. Wel dit fascinerend plaatje.


Comments

4 reacties op “De naam der dingen”

  1. Net een paar dagen geleden ben ik naar een podoloog geweest omdat mijn voeten niet helemaal perfect zijn en daarom een voetzooltje nodig hebben. Ik heb toen heel veel latijnse namen van dingen die zich in mijn voet bevinden voorbij horen komen. Misschien ook wel die van de palm van mijn voet.. Ik zal het eens vragen als ik er weer ben, ben nu zelf ook benieuwd ๐Ÿ™‚

  2. Ben hier via mijn blog (je reactie) geraakt. Ik moet zeggen dat je echt wel mooi schrijft. Ik kom hier terug. Heb je ook gelinkt! ๐Ÿ™‚

  3. maarten avatar

    @ijsbrand: dankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *