Stoomcursus reclame maken, deel 1

Op enige afstand van werkplek 1 staat een radio. Zodanig opgesteld dat er af en toe een flard is die ik hoor maar het meeste niet.

Nu ontdek ik dat ik bepaalde radioreclame’s met hoge tonen wel opvang. Er is zo’n irritante reclame met een fluitende meneer er in. Die ik dus de hele dag hoor. En waar ik vandaag pas over bedacht: als je veelgehoorde radioreclames wil maken moeten er hoge fluittonen in.


Comments

3 reacties op “Stoomcursus reclame maken, deel 1”

  1. Misschien toch net iets minder erg dan op mijn werkplek, waar ik [nu even niet, want in ziektewet] tussen twee radio’s in zit. Radio 10 Gold en een Hindoestaanse zender. Bollywood meets Hotel California. En dat ruim 7 uur per dag.

  2. Irritante reclames zijnde beste.

  3. biedt een unieke kans om je eigen radio te maken, zonder of met hoge fluittoon, geheel naar eigen smaak en stemming – – – – uiteraard via het web – – – mogelijkheden te over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *