Gebruiksvoorwerp

Er zijn verbazend weinig foto’s van mijn rugzak, als ik bedenk hoeveel kilometers het ding gemaakt heeft. Onderstaande foto is gemaakt in Sienna. Daar staat de stoptrein naar Grosetto klaar. Misschien is het zo dat de plekken waar ik mijn rugzak zou kunnen fotograferen niet de meest voor de hand liggende locaties zijn. Grensovergangen. Busterminals. Stations. Vliegvelden. Andere keren zijn de keren dat dat ding op mijn rug zit. Maar op zo’n moment voel ik me als Stegosaurus, als dat gevoel zich over 65 miljoen jaar laat vertalen. Zelfportretten maken is dan lastig.

Misschien deze keer meer foto’s van mijn rugzak. Dat hoort of ziet u wel als ik terugkom, over drie weken.

Gone


Comments

7 reacties op “Gebruiksvoorwerp”

  1. Veel plezier! Waar ging je ook alweer heen? Siena is een erg fijn plekje om je rugzak even van je rug te halen inderdaad.

  2. De Rugzak als een soort reizende Kabouter-versie van Amelie…

  3. Ik ben benieuwd naar de collectie foto’s ๐Ÿ™‚

  4. maarten in een houtjetouwtje internetcafe in Amman avatar
    maarten in een houtjetouwtje internetcafe in Amman

    t zijn er reeds 600, en ik heb nog een week te gaan ๐Ÿ™‚

  5. De drie weken zijn om!

  6. Waar. Helemaal waar. Ik ben ook terug, sinds gisteravond, maar hee, er is ook werk en slapen en concerten. En nu piept er hier iets en moet ik eerst uit gaan vinden wat dat is, morgen een stukje ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *