Zachter kunnen we het niet maken. Wel leuker.

Twee avonden met concerten waarbij oordoppen geen overbodige luxe waren. Dus zie je massaal mensen met gele of oranje toeters uit hun oren lopen. Zo vraag je je af of dat niet iets leuker kan. Als in: oordoppen als modeaccessoires? Pluimpjes er aan, motiefje erop geprint, wat extra vormgeving buiten het oor?


Comments

2 reacties op “Zachter kunnen we het niet maken. Wel leuker.”

  1. Ja, met een tijgerprint!

  2. Zo vond ik laatst twee paar -het eerste in donkergroen, het tweede in antraciet- tussen mijn voorraad stiften en potloden. Geen idee hoe ik daar ooit aan gekomen ben, maar wat mij betreft al een flinke stap in de goede richting, als het gaat om het uiterlijk van die dingen. Geweldig!

    Het geeft je in ieder geval wel te denken over het hoe en waarom van de onnodige lelijkheid-der-dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *