Mijn zout is al sinds augustus over de houdbaarheidsdatum heen. Ja, zout heeft ook een houdbaarheidsdatum. Houdbaarheid: zie onderzijde, staat er dan.

Het werkt nog wonderwel om mijn eigen straatje schoon te vegen, een vaardigheid die altijd wel eens van pas kan komen.


Comments

3 reacties op “Zout”

 1. Ik merk dat ik al minder aan het mopperen ben over de sneeuw. Een gevoel van moedeloosheid en ‘je verandert er toch niets aan’ maakt zich van mij meester. En dan kan je best wat zout gebruiken om de flauwigheid wat op te leuken.
  (Ik zie nu voor me dat je met zo’n zoutmolentje op je stoep staat te malen, maar dat zal wel een foute interpretatie zijn…)
  🙂

 2. Nee, niet ’t molentje.
  Wel een grote pot Jozo-zout, dus ’t komt in de buurt.

 3. Best een grappig idee: dat zout zit miljoenen jaren in de één of andere laag (ik geloof dat Jozo dat zelfs nog ergens trots op de pot zette), en dan wordt het eruit gehaald en zou het ineens bederven.

  En dan te bedenken dat zout o.a. gebruikt wordt om voedsel langer houdbaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *