Argh de griep (3)

Ondertussen zijn we toch wel een beetje klaar met de griep, toch? En toch trof ik tot twee maal toe de afgelopen dagen dit soort briefjes van de smetvreespolitie die naar ik meen nu weer gewoon massaal genegeerd worden.

De sneeuw is de nieuwe ramp die ons bestaan bedreigt. Of welke andere ramp ziet u in het verschiet liggen? Suggesties zijn welkom, want zonder ramp is er geen paniek en hoop mogelijk, en u weet, zonder hoop geen leven.


Comments

6 reacties op “Argh de griep (3)”

 1. Wat een tam papiertje, nog. Ik zag er laatst een die veel vrolijker en angstwekkender begon met VOORKOM BESMETTING! Geef toe, dat is veel duidelijker.

  Sneeuw is niet zo’n enorme bedreiging meer; nog even en dan zijn we daar ook weer aan gewend, of het spul is weggedooid. Whatever comes first. Daarna gaan we ons weer gewoon druk maken om de opwarming van de aarde, en terroristen met boemboem in hun ondergoed. Dat zijn tenminste ordentelijke langetermijnpaniekdoelen.

 2. Ach er wordt altijd wel weer wat verzonnen, en de ene keer zal het waar zijn en de andere keer niet. Het is gewoon een manier van aandacht trekken en wat te vertellen hebben in het nieuws volgens mij.

 3. Ik zeg het je, als we ooit eens een echt angstaanjagende griepepidemie krijgen, dan reageer ik niet eens meer.

 4. Ik vind die bedreigD best eng.. ;p

 5. maarten avatar

  @Max: Richtlijnen is toch al een woord waar ik tamelijk allergisch voor ben.
  @Rosalie: gaan we gewoon gezellig samen er aan dood. Dat schept een band. Daar heb je niet zoveel aan, maar evengoed een band.
  @quirk: wat je zegt, taalfouten bedreigen de samen

 6. Ja graag, dan kan ik tenminste weer rustig slapen, dank je.
  Luister ik naar de Schoolmeester? Ha! Mocht ie willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *