Ben je nou alweer op vakantie (1)

‘Ga je nou alweer op vakantie’ merkte A. op toen ik vertelde dat ik zondag zou vliegen.

Ehm.

Ja.

Terwijl u dit leest ben ik in Bulgarije. U weet wel, dat land van Bul gaat rijen met Sofia. En van Stojtskov, sterspeler tijdens het WK van ’94. Althans, in mijn herinnering, en die is niet zo scherp.

Maar wat zijn uw associaties met Bulgarije? Terwijl ik weg ben kunt u hierover uw gedachten spuien in de commentbox.

Dit stukje is onderdeel van een wedstrijd in drie delen. Dit is het eerste deel. Reageurders met de meest originele gedachten of verhalen maken kans op een nader te bepalen prijs in de vorm van een souvenir.


Comments

4 reacties op “Ben je nou alweer op vakantie (1)”

  1. Mijn associaties met Bulgarije? Het verlengstuk van de Amsterdamse wallen, semi-dictators, “hoort dat eigenlijk bij Europa?”

  2. Yoghurt.
    En verder echt helegaar niks. :S

  3. Worst. Maar vraag me niet waarom.
    Da’s het eerste wat me te binnen schiet.
    Nee, dat wordt niks met die wedstrijd…

  4. Mijn Bulgaarse lerares Duits die een boek van me heeft geleend en nooit teruggegeven. Oftewel mijn Bulgaarse lerares Duits die een boek van me heeft gejat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *