Wachten op pashokjes

De man gaat mee winkelen. Hij wacht en zoekt vermaak.

Gemakkelijk in het gehoor liggende melodietjes.

Beat.

Goes.

On.

Hij staart wat rond terwijl zij in het pashokje bezig is.

Die vloer, is dat geen foto waard?

vloerrrrr

Comments

2 reacties op “Wachten op pashokjes”

  1. Oh jee, het is wel heel erg als je foto’s van de vloer gaat maken ;-). De volgende keer niet meegaan is mijn advies, of vind jij het als een van de weinige mannen wel leuk om mee te gaan winkelen met je vriendin?

  2. We hadden afgesproken op een bepaald tijdstip in de stad en zij was nog niet klaar in een bepaalde winkel, dus toen zijn we nog even 10 minuten teruggeweest. Als ik die informatie aan het stukje had toegevoegd was het alleen wat minder krachtig geworden, dus dat heb ik maar niet gedaan.

    Zoals vele mannen ben ik meer van het ‘doelgericht’ winkelen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *