Een tsunami van steenslag

To: g.wilders@tweedekamer.nl

Subject: straatterroristen

Beste Geert,

Vanochtend reed ik als hardwerkende burger op onze nieuwe maximumsnelheid over de A27. Ik was hardwerkend bezig, toen er een aanslag op mijn gepleegd werd. In volle vaart werd mijn voorruit door een projectiel geraakt. Zoals het militair handboek voorschrijft, reed ik door na deze hinderlaag. De Talibaan hebben nu ook al bondgenoten in onze streken! Hun oprukkende troepen hebben de schuilnaam Autobaan aangenomen en verschuilen zich op het wegvak Gorinchem-Everdingen, waar uw minister hopelijk spoedig wegverbredingen zal beginnen.

Kamervragen, kameraad! Inzet van het leger is het minste wat de regering kan doen om de volledige A27 vrij van steengruis van te maken, zodat de hardwerkend burger weer hard door kan rijden zonder steenslag op de voorruit.

In afwachting van uw antwoord,

Een hardwerkenderijdende Nederlander


Comments

2 reacties op “Een tsunami van steenslag”

  1. Geert heeft mij laten weten dat ie ’t te druk heeft met het blonderen van zijn haar. Da’s geen sinecure, dat zal je niet verbazen. ๐Ÿ˜‰

  2. Ik hanteerde onze nieuwe maximumsnelheid op A12, maar heb toch een boete gekregen voor “te hard rijden”! Ik wou ook een brief sturen naar Geert, maar nu begrijp ik dat hij te druk is met andere zaken. Nu voel ik me helemaal niet thuis in mijn eigen land! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *