Revival

Dus er is een blogrevival, dacht ik vanavond, maar wat moet ik ermee? Zoals iedereen beginnen met een meta-stuk? Vroeger kneep ik aan het einde van de dag de dag uit als een sinaasappel. Er was altijd wel een stukje te vinden.

Enfin.

Zo stond ik bij de kassa van de supermarkt. Vader en jongetje rekenen af. Een pak yoghurt (Zaanse Hoeve) en een flesje Coca Cola (halve liter).

Onderwijl had ik mijn muesli (biologisch huismerk), aardappelraampjes (huismerk), cola (huismerk light) en soda (c-merk) op de band gelegd. En andere producten, maar dit stuk moet niet veranderen in een boodschappenlijstje.

Vader betaalt met een biljet van vijftig euro. Een man van cash. Er zijn types die alles uit hun broekzak op kunnen diepen. Zoontje grijpt een plastic tasje van de rol.

Heb je dat nu nodig, vraag ik me af. Kan je dat pak yoghurt niet in de hand dragen? Ik neig ernaar er iets van te zeggen maar laat het gaan en vraag me af waarom.


Comments

7 reacties op “Revival”

 1. george avatar

  Revival? Inclusief reaguren enzo?

  Bizar.

 2. maarten avatar
  maarten

  Vermoedelijk is het ook een eenmalige opleving. Maar welkom in mijn commentaarvensters.

 3. Ik vraag me een beetje af of er wat aan de handen van de man-van-cash en het jongetje mankeren. Een pak yoghurt en een flesje cola zeg.

 4. Hoi,

  Ik wil toch even zeggen dat ik de design van je weblog erg mooi vind!

 5. Boodschappen = tasje, waarschijnlijk. Waarop ik dan heel katachtig onaardig denk “Moeilijk joh, zelf nadenken”. ๐Ÿ˜‰

  En wat Vincent ook zegt: mooi weblog!

 6. maarten avatar
  maarten

  @vincent, poelekie: dank jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *