Rotondehumor

Met M. reed ik terug naar Utrecht vanuit Oudewater. Oudewater ligt in de polder, iets weg van de snelweg. V. had verteld dat hij op de heenweg met behulp van z’n navigatie had gereden, maar dat het wel een erg klein weggetje was geweest. Hij had op moeten letten niet de sloot in te rijden op dat kronkelende weggetje. Dat was de route voor fietsers, was ons commentaar geweest.

Nu reed ik terug over de hoofdweg en reed V. achter mij. Een rechte lijn en twee keer afremmen voor een korte bocht. Dit was veel te gemakkelijk voor V. en we besloten eens te testen of hij werkelijk op zat te letten of alleen maar blindelings achter mij aanreed. Dus reed ik niet de snelweg op, maar rechtdoor, naar de rotonde. De koplampen verdwenen niet uit mijn achteruitkijkspiegel. Dus nam V. de rotonde net als ik 360180 graden, om terug te keren naar de oprit van de snelweg.


Comments

2 reacties op “Rotondehumor”

  1. Iets zegt me dat je de rotonde niet 360, maar 180 graden hebt gereden…

  2. Excuus ja. 180. Ga ik aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *