Dan zou ik gebarentaal willen spreken

De hedendaagse tandarts doet veel aan preventie. Dat betekent een korte check op gaatjes door de tandarts zelf en vervolgens een uitgebreide polijst-en-tandplak-verwijderbehandeling door de assistent. Aangezien ik een redelijk gevoelig gebit heb, ben ik dus ook aan de beurt voor die laatste behandeling. Zo ook vanochtend.

Dus lag ik in de stoel en begon de assistente in kwestie een babbeltje over vakanties, huizen en trouwen. En ook over Paradontax, maar dat past dan meer in de lijn der verwachting. Maar terwijl je bij de kapper gemakkelijk terugpraat over dit soort koetjes en kalfjes, is dat wat lastig als je mond wijd opengesperd is terwijl er een detailbehandeling is.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *