Hormoonbehandeling

Vandaag kreeg ik een hormoonbehandeling. Die diende ik zelf toe, gewoon, omdat ik er zin in had.

Van Zwolle tot Amersfoort deed ik het vioolconcert van Brahms, nadat ik tussen Assen en Zwolle ook al Boxer van the National had geluisterd. Ik noem dat ook wel kerkdienstje spelen. Op een lange rit de radio op 10 zetten, een stuk uitstekende muziek uitzoeken en die helemaal meemaken.

En hoewel ik het een beetje een Swaabiaanse gedachte vind – nogal van deze tijd dus – is het dan gewoon ondersteund wordt door een extra dosis hormonen die vrijkomt bij het afspelen van wat muziek.

Resteert nog het raadsel waarom bij sommige muziek die hormonen wel werken en bij andere niet. Maar dat voor een andere dag. Op Spotify kunt u Brahms luisteren.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *