U had er bij moeten zijn: regen

We struinden over het festivalterrein. Van de patattent naar de plek waar DJ Gomes zou draaien, of eigenlijk al tien minuten begonnen was met z’n dubstepcapriolen. De lucht was donker, en het weerbericht en de regenradar spraken elkaar tegen. We hoopten dat het over zou waaien.

Terwijl we liepen begonnen de druppels harder te vallen, en we renden het pad af, naar het eerste tentje waar we konden schuilen. Aha, hier was vanmiddag de silent disco geweest. Het begon te gieten en we stonden droog. J., M., en D. besloten nog door te rennen richting de tent waar Gomes stond te spelen. Ik dacht verderop te zien dat de tent van Gomes al vol zat, en bovendien had de dj van de silent disco z’n drummachine aangezet.

Zo waren er twintig minuten knallen op een dansvloer van vijf bij drie meter met volstrekt vreemden die verenigd waren om een regenbui buiten te houden en de sfeer goed te houden.

heydj


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *