Hits uit de schemerzone

Morgenochtend, het weekend voorbij, zo om 6 uur 23, of elke willekeurig getal tussen 0 en 59 minuten na 6 uur, gaat de wekker spelen. Omdat ik niet zo’n ochtendmens ben, heb ik jaren terug zo’n wakeuplight gekocht met wekkerradio. Dat betekent dat op een gegeven moment de radio begint te spelen, en ik meestal na vijf minuten stralend licht en muziek wel zo ver ben dat ik uit bed spring / strompel.

Van de muziek of het nieuws krijg ik meestal niet bewust veel mee – tot ik het later ergens terughoor. Zo heeft het weken geduurd tot ik doorhad waar ik deze hit leerde kennen.

Zo zal ik morgenochtend dus muziek horen, maar wellicht pas over weken kunnen vertellen wat ik dan gehoord heb.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *