Kernvoorraad

Omdat ik dus binnenkort verhuis verschijnt hier nauwelijks een stukje meer. Althans, dat houd ik mijzelf voor. Het kan ook zijn dat ik hier wel uitgeschreven ben want ondertussen heb ik wel 16 stukjes op het verhuisblog geschreven.

Maar als gevolg van dat verhuizen inventariseerde ik de kledingkast. Eerder schreef ik al over mijn moeite papier weg te gooien. Met kleding gaat het net zo. Een afgeschreven t-shirt gaat op de stapel reserveshirts. Te gebruiken als ik eens ga schilderen ofzo. Of om in te slapen.

Momenteel bezit ik gemakkelijk 20 zwarte of donkere reserveshirts, 15 witte reserveshirts en 15 gekleurde reserveshirts. Twee of drie daarvan hebben verfspetters.

Het is tijd om fanatiek muren te gaan schilderen.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *