#2688

In de auto vroeg ik mij af hoe dit weblog toch eens te reanimeren. Ik bedoel, het is best een leuk idee, zo’n weblog en ik heb ook net een jaar verlengd, maar waarmee schrijf je dat dan vol.

Gisteren las ik het e-book Gij zult bloggen. Fijn en uitermate vlot geschreven boekje vol tips die ik eigenlijk allemaal wel ken. Een van de centrale thema’s is het kiezen van een format oftewel afgebakend onderwerp. Zodat de lezer weet te verwachten. Tja. Dat doe ik al tien jaar nauwelijks aan formats dus ik denk niet dat dat er in zit. Een generalist stopt zichzelf ook niet graag in hokjes.

Het meest belangwekkende wat ik in de auto beleefde was het missen van de afslag, waardoor ik voor het eerst in vele jaren door Velp ben gereden. Velp is een interessante combinatie van Veluwse huisjes en galerijflats. En ze hebben trolleybussen. Dat zijn niet bepaald onderwerpen om een blog over vol te schrijven.

Ik zou iets met muziek moeten doen, bedacht ik terwijl de iPod weer een liedje in startte. Elke dag een liedje en een tekstje daarover.

Wel. Toen ik vanavond het laatste stukje naar huis reed speelde Wilco – At least that’s what you said. Waarom laat ik die Nels Cline niet wat vaker uit z’n hok? Zou u ook eens moeten doen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *