filmvanalledag

roestig weblog

Kort onderweg

Vrijdagmiddag. In de stationshal. Het is razend druk. Reiziger schieten als door de hal als een balletjes door een flipperkast. Ik navigeer er doorheen naar het busstation. In een seconde passeren alle clichés. Een man die zeker 15 kilo te zwaar is met een bak patat. Een jongedame als een lucifer met een fles spa blauw.

2 Comments

  1. Slechts twee clichés in een hal vol mensen, alleszins een redelijke score! Maar je hebt gelijk, mijn favoriet is de veel en veels te dikke mens die zich op een hoestend brommertje door de stad stuurt. De ga-toch-fietsen, mens!

  2. vooral twee clichés in 1 seconde, dat was wat ‘t ‘m deed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 filmvanalledag

Theme by Anders NorenUp ↑