Top 5 vreemde twittervolgers

Wie een beetje twittert, zoals de meeste webloggers tegenwoordig doen, kent het fenomeen: je twittert over een bepaald onderwerp, en een uur later heb je er een nieuwe volger bij. Waarom? Vraag je je af, en dan realiseer je je dat je een bepaald sleutelwoord hebt gebruikt in je tweets.

Vijf vreemde twittervolgers

– Nieuws in Woerden (Actueel regionaal nieuws uit de omgeving van Woerden)

– Inmaakruilbeurs (Inmaakruilbeurs op Adelaarstraat 3 in Utrecht! Ruil je zelfgemaakte jam, chutney, siroop, kersen op sap, pickles, of augurken)

– Wrakkentochten (zeebodemwandelingen | noordzee | klimaatverandering | milieu | duurzaam | creator en uw gids: e. sok)

– Opruimen (Startpagina vol met opruimtips en hulp om al je spullen een logische, vaste plek toe te dienen.)

– Xbox Slim (Alles voor je Xbox)

En wie zijn uw meest ongerelateerde twittervolgers?

6 comments

 1. Mijn favorieten waren toch wel GunRights4all en ConservativeVictory2012 (of iets dergelijks) beiden zijn vreemdgenoeg geen volger meer. Daarnaast heb ik ook nog een tweetal amerikaanse rappers als volger gehad. Geen idee waar die vandaan kwamen.

 2. @breakdancenow (ik kan niet dansen, en zeker geen break), @AKcreme (de acne-periode ligt gelukkig al tijden achter mij), @EmileRatelband (geen idee hoe dit kon gebeuren) en @dekbedpuntcom (waarschijnlijk door te veel fuck-wat-is-het-nog-vroeg tweets).

 3. Ik had ooit een woningstichting uit Kerkrade. Alleen het idee al dat ik ooit in Kerkrade zou gaan wonen. Lachverwekkend. Dat zagen zij blijkbaar ook in, want opeens was ie verdwenen.
  Nu word ik onder andere gevolgd door @oisterwijkvooru. Ik vraag mij af waarom in hemelsnaam.

 4. @Agnes: nee, natuurlijk maakt dat niets uit, maar heb ik ooit gezegd dat dit hele weblog iets uitmaakt?
  @anderen: mooie vondsten 🙂

 5. de Wrakkentochten (daar ben ik zijdelings bij betrokken) is een kunstproject van mijn collega Erik Sok. de meester van van de absurdistische projecten.
  maar uh – – je kunt nu al inschrijven – – dat weer wel

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *