Een uitgekauwde analyse

Er zijn twee soorten mensen, dat wilde ik graag meedelen.

Namelijk mensen die lang met hun kauwgom doen en mensen die kort met hun kauwgom doen. Ik behoor tot de laatste soort en verbaas me er over als mensen na een uur zeggen dat ze hun kauwgom kwijt willen. Had je die dan nu nog steeds denk ik dan, soms ook hardop. Meestal houd ik het nog geen vijf minuten met een stuk kauwgom. Sir Alex Ferguson behoort tot de types van het langdradig kauwen (heeft u ‘m van de week ook weer zien malen?).

Er zijn twee soorten mensen, dat wilde ik graag meedelen. Terwijl ik op de terugweg Mentos aan het kauwen was, bedacht ik dat er nog een derde soort mensen was: zij die geen kauwgom gebruiken.

Wat een inzicht, zo plots op de woensdagnamiddag! Het is taaie materie, maar dat ik daar zo lang mijn tanden op stuk heb gebeten, ongelofelijk! Eureka!

6 comments

 1. Volgens de website, waar ik helaas niet naar kan permalinken (100% flash), Pure Fresh Fresh Mint een kauwgom. Ik bedoel niet de reguliere Mentos snoepjes.

 2. Ik haat kauwgom. Iemand die steeds knauwend op zo’n elastisch propje voor je staat, is geen zicht.
  Aso’s die het op straat uitspugen of ergens onder plakken maken me niet blij.
  Nee, kauwgom maakt mij niet gelukkig.

 3. Kauwgom is een individualistische bezigheid, dat is waar.
  En je kan het ook gewoon in de prullenbak gooien ๐Ÿ™‚

 4. Er zijn eigenlijk drie soorten mensen. Zij die kauwgum uitspugen op straat, zij die kauwgum weggooien in de prullenbak en zij die het gewoon doorslikken…

 5. Ik probeer het altijd. De kauwgum op tijd weg te gooien. Maar zonder dat ik er erg in heb kauw en kauw en kauw ik de tijd door ๐Ÿ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *