Smaakjes

Er staan Earl Grey, Sinasappel, Bosvruchten, Cactus, Rooibos, Groen thee en nog wat gekke smaken in de kast. Zoveel keuzemogelijkheden dat het je zou duizelen. Maar ja, wij leven in een vrije samenleving, dat vieren we zelfs vandaag, dus het gevolg is dat je 9 soorten thee in de kast hebt staan.

Per ongeluk kreeg ik vandaag wat koffie door mijn thee. Waarom is er nog geen mokka-thee? Het is best lekker, namelijk.

9 comments

  1. Dat is er toch? Naar ik begreep kun je nu thee zetten in de Senseo. En wat dacht je van de koffieautomaten?

  2. brrrr koffie door de thee
    ik ken mensen (wiens keuken ongeveer even groot is als onze kamer) die een apart koffie en thee kastje in hun keuken hebben!

  3. Eigenlijk klinkt dat best lekker! Bestel regelmatig een moccakoffie bij de Starbucks.

    En ken je de Chai latte al? Ik ben het pas gaan drinken toen ik hier kwam en verwachtte eerst helemaal niet dat ik het lekker zou vinden, want eigenlijk hou ik niet van melk in mijn thee. Maar als je hem heel sterk zet en er een beetje melk en suiker bij doet, is het heel lekker voor het slapen gaan.

  4. ik ben dom en gek doei doei doei doei doei doei doie odie odei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *