roestig weblog

Smaakjes

Er staan Earl Grey, Sinasappel, Bosvruchten, Cactus, Rooibos, Groen thee en nog wat gekke smaken in de kast. Zoveel keuzemogelijkheden dat het je zou duizelen. Maar ja, wij leven in een vrije samenleving, dat vieren we zelfs vandaag, dus het gevolg is dat je 9 soorten thee in de kast hebt staan.

Per ongeluk kreeg ik vandaag wat koffie door mijn thee. Waarom is er nog geen mokka-thee? Het is best lekker, namelijk.

8 Comments

 1. Rose

  Mij heb je. Een gat in de markt!

 2. Anne-Lise

  Haha. Ik weet niet of de geallieerden dit voor ogen hadden toen ze ons bevrijdden.

 3. Jetje

  Gewoon thee zetten in een pot waar normaal koffie in gaat en je hebt hetzelfde effect.

 4. Petra

  Dat is er toch? Naar ik begreep kun je nu thee zetten in de Senseo. En wat dacht je van de koffieautomaten?

 5. zeppo

  brrrr koffie door de thee
  ik ken mensen (wiens keuken ongeveer even groot is als onze kamer) die een apart koffie en thee kastje in hun keuken hebben!

 6. elise

  Eigenlijk klinkt dat best lekker! Bestel regelmatig een moccakoffie bij de Starbucks.

  En ken je de Chai latte al? Ik ben het pas gaan drinken toen ik hier kwam en verwachtte eerst helemaal niet dat ik het lekker zou vinden, want eigenlijk hou ik niet van melk in mijn thee. Maar als je hem heel sterk zet en er een beetje melk en suiker bij doet, is het heel lekker voor het slapen gaan.

 7. ej

  ik ben dom en gek doei doei doei doei doei doei doie odie odei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei doei

 8. haha

  haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 filmvanalledag

Theme by Anders NorenUp ↑