#LGW14 (1)

Nablo Pomo rijdt ongetwijfeld ontevreden rond in zijn stadsbus in Argentinie. Niet vanwege chagrijnige passagiers of drukke scholieren, maar omdat ik mijn reeks van aaneengesloten bloggen doorbrak. Nu loop ik een post achter.

Op het bureau ligt een print van het blokkenschema van Le Guess Who (#lgw14). Zelden print ik andere dingen dan e-ticket of sinterklaasgedichten, maar dit maal is het handig om aan te strepen wat ik wil zien. Het jaarlijkse festival met vernieuwende muziek is dit jaar voller dan ooit. Door de opening van TivoliVredenburg hebben de makers er serieus ruimte bij gekregen, en ook gevuld. Zonder voorkennis heb je weinig aan het festival, en dus heb ik huiswerk: inluisteren.

Selecties tot nu toe (voor de donderdag en vrijdag)
– The Walking Who
– Grevlag
– The Growlers
– Perfume Genius
– Leafcutter John
– John Lemke
– Nouveau Velo

Alle genoemde artiesten zijn te vinden via de Spotify lijst.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *