roestig weblog

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Yaay, dat is hoe mijn eerste stukje tekst in WordPress eruit ziet. Voor de schermen dan, achter de schermen oefende ik al eens wat vaker met dit systeem. Het is verbouwen met de winkel open, zoals dat heet. De komende periode importeer ik ruim 2.600 stukjes, stapels foto’s en andere media. En het is gelukt om alle comments mee te nemen vanaf 2004.

In een later stuk: waarom een eigen weblog overeind houden anno 2014, waarom WordPress en ideeën voor de toekomst.

3 Comments

 1. woordenaar

  Ja, je bent over gestapt! Ga je nu ook ploggen? Filmvanalledag is bij voorbaat al een goeie plog titel 😉

  • maarten

   Misschien ga ik morgen een proefplogje maken 🙂
   Het is niet voor altijd, maar misschien is het leuk om een tijdje te doen.

 2. woordenaar

  Oh, bij mij is het ook niet voor altijd. Maar voor nu is het leuk. En hip, ik ben zowaar hip! (en mueslimeisje)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 filmvanalledag

Theme by Anders NorenUp ↑