Overvecht

Donderdagavond, grote genade.

En ik rijd naar Overvecht dat ik zo weinig ken. Ja, de doorgaande wegen en er is een handig winkelcentrum voor als je met de auto wil, zoals vanavond. Maar verder is Overvecht een mysterie waar ik vooral omheen rijd.

Om dat mysterie eens te beslechten besluit ik door de wijk te rijden naar het winkelcentrum maar al dat ik zie zijn flats en te goedkoop gebouwde eengezinswoningen. Keren en draaien en ik zet de kaart van de navigatie aan maar dat voorkomt niet dat ik ergens om moet keren wegens een bussluis. Flinterdunne regen en veel auto’s en lang wachten voor het stoplicht.

Ergens diep in Overvecht moet nog een schat liggen, daar ben ik van overtuigd, maar vanavond trof ik ze niet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *