Omgekeerde werelden

Ah! Revolutie! Wat zou er gaan veranderen? Zou niemand meer een kaartje hoeven te kopen? Zou de koffie terugkomen, met gevulde koeken voor een kwartje, waar je dan weer gewoon mee kan betalen? Zou alles niets zijn geworden, en niets alles, en anders gewoon, en gewoon buitengewoon? Zou geel blauw zijn geworden en zou Verdonk gelijk hebben? Krijg ik morgen vrij en wonen er toch mannetjes op de maan? Het is wat, die medelingen van de NS.Maar het blijkt toch iets anders:

6 comments

  1. Vooral die betaalbare treinkaartjes zouden h??l welkom zijn… Weet je dat je hier voor $1,50 drie uur lang kunt reizen met de metro en de bus? En zo vaak kunt overstappen als je wilt?

  2. Blij dat er af en toe nog iemand de koffie op de trein mist. Heb ik tenminste niet voor niets al die jaren de koffiekarren gevuld.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *