Een gat in de suiker, een gat in de markt?

Omdat ik de laatste tijd weer wat vaker koffie drink, gaat de voorraad suikerklontjes ook weer iets sneller op.
Twee weken terug kocht ik een nieuw doosje.

suikert

Wat me dan opvalt is hoe onhandig het is om het eerste suikerklontje uit het doosje te halen. Ze zitten zo strak aangelijnd in hun doosje, dat je allerlei capriolen moet uithalen om het klontje op een beschaafde manier te pakken

Voor je het weet vliegt de hele doos met klontjes door de keuken. Als je eenmaal dat eerste klontje hebt gepakt, gaat het overigens wel beter.

Daarom denk ik dat er een gat in de markt ligt: pakjes suikerklontjes waarbij per laag één klontje ontbreekt. Binnenkort start ik een campagne op kickstarter: ‘Sugar cubes minus one’, maar weest u alvast gewaarschuwd.

2 comments

  1. Wow, je hebt echt een blog tempo te pakken!

    Tja, suiker. Ik drink mijn koffie zwart. Eén kopje per dag, een heel enkele keer twee. Maar toen ik het nog gezoet dronk koos ik voor honing in de koffie, of, ook lekker, gembersiroop. Agavesiroop is ook een aardig zoetmiddel trouwens, verzacht het bitterje van de koffie zonder echt zoet te worden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *