Overstroming

Er is een overstroming op kantoor. Onze werkster heeft namelijk de planten water gegeven. En nu bleek een van die planten een beetje kunstmatig te zijn. Met van die kleine rood-bruine bolletjes. Hoe heette dat ook al weer? Aquacultures of terraculture of iets dergelijks. Het houdt ieder geval in dat je zo’n plant geen water hoeft te geven.

Maar nu is dat dus wel gebeurd. En de pot is vervolgens gaan lekken. Een donkere rand aan de onderkant van de pot markeert het vocht. Eens in het kwartier moet er iemand komen om het op te dwijlen. Zo blijf je nog eens bezig op vrijdagmiddag.

Updeet

Zojuist zijn er twee mensen met een karretje gekomen. Ze hebben de plant met z’n tweeen erop getild (het is een plant van anderhalve meter, die is te zwaar voor een man). De restjes zijn opgedweild en nu is de plant verdwenen.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *