Begin November 2001 opende ik een Blogger account. Dat leek namelijk een aantrekkelijk idee, zo’n blog. Mijn eerste log ging volledig onvoorbereid online, was engelstalig, en werd na een stuk of 7 posts niet meer bijgehouden. Deze week moest ik even iets kwijt op een stukje gratis webruimte die ik nog had. Snuffelend door wat er nog stond, kwam ik het ding tegen.

Bloggering is cool. Blogger gets a 5 stars rating. Why? Cause most of the time i don’t really like those free web things with lots of advertising and privacy policies you don’t want to know about. But Blogger is different. It has nearly no advertisements and a fast and very clear website.

I listened to the 2nd album of Air last week. It’s called 10 000 hz legend. If you don’t know air, it is a french lounge band. Their first album, Moon safari was a huge succes and i really like it. But their second album is really nothing, i don’t know exactly why. They seem to have lost the knowledge about how to make nice songs. My rating is 1 star.

Toen luisterde ik dus naar het tweede album van Air. En deze week werd daar het derde album van Air aan toegevoegd. Talkie Walkie is de nogal gekunstelde naam van het album. Titels, daar zijn ze niet zo goed in bij Air. Ze kunnen beter muziek maken. Talkie Walkie is namelijk een degelijk doordacht album, dat niet gekunsteld overkomt. De muziek sleurt je mee en laat je weer vallen tussen bakken met strijkers en samples die verder gaan dan de zoveelste variant op Poing. Het blijft natuurlijk elektronische muziek en dat is spul dat ik zelden de hemel in zal prijzen. Dat zal ik ook hier niet doen. Maar Talkie Walkie is ieder geval een stevig en professioneel tussendoortje.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *