Niet vergeten

Vanmorgen kocht ik een fotografisch geheugen.

Dat klinkt wat vreemd, maar zo zou je een 512 Mb geheugenkaart kunnen noemen. De 64 die ik al had is waarschijnlijk niet genoeg, als ik over anderhalve week naar Canada vertrekt. Nu schiet ik op een kaart 551 foto’s op topkwaliteit, en meer dan 1000 als ik de kwaliteitseisen iets naar beneden bij stel.

En ja, Canada. Quebec en Ontario in een kleine twee weken. Indian summer enzo. Waarschijnlijk zonder tijd (en zin) om in een internetcafe te gaan zitten. Om de boel op dit weblog niet helemaal stil te laten vallen, had ik bedacht dat ik wel iets met gastloggers kon doen.

Ergo: belanstellenden kunnen zich melden.


Comments

Eén reactie op “Niet vergeten”

  1. Klinkt niet slecht, Canada. Wat gastloggen betreft, ik wil wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *