Er hing een telefoonkabel uit het plafond

Geen context vandaag. Uitgebreid zou ik kunnen vertellen hoe ik er kwam, maar dat niet nu. Ik zat in het rommelige kantoor, en mijn afspraak was er nog niet. Ik was aan de tafel neergezet door het meisje die druk zat te bellen. Het was inderdaad een laagdrempelige club. Je liep de voordeur door en je belandde midden in een rommelig kantoor. Waar het nu heel leeg wass.

Toen ik vijf minuten zat, en het krantje dat op tafel lag had bekeken, kwam het meisje terug. “Ze hebben de verkeerde TV bij me afgeleverd. Ik had een tv gekocht bij de Mediamarkt, en nu hebben ze het verkeerde model afgeleverd.”

Ze stond in de deuropening en dit was waar ze deze wildvreemde gast mee verwelkomde. “Daarom moest ik echt even bellen, ik ben boos nu”. Mij werd gevraagd wat ik zou doen in zo’n geval. Vermoedelijk zou ik zoiets niet eens doorhebben, bedacht ik me. Maar ik besloot maar even mee te denken, en merkte op dat ik de winkelbaas zou bellen.

Hmm. Ja, dat had ze net gedaan, misschien was dat toch wel voldoende.

Terwijl ik vervolgens uitlegde waarvoor ik eigenlijk kwam, viel me op dat er een een kabel met telefoonaansluiting van ongeveer een meter uit het plafond hing.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *