Nijmegen

Binnen de organisatie waar ik op dit moment werk bestaat een jaarlijks personeelsuitje. En ondanks mijn status als tijdelijke kracht, kreeg ik een uitnodiging om mee te gaan. Voor een tientje een dagje naar Nijmegen, er bestaan slechtere aanbiedingen.

Het middagprogramma is een keuzeprogramma. En u mag stemmen voor mijn middagprogramma.

1. Stadswandeling: onder leiding van een VVV-gids langs de mooiste plekjes uit de historie van Nijmegen, met monumenten van de Romeinen en uit de Middeleeuwen.

2. Bevrijdingsmuseum: een bezoek aan het bevrijdingsmuseum, met speciale aandacht voor Market Garden.

3. Vrij: een eigen invulling van het middagprogramma.

Dus, wilt u macht en invloed hebben? (Of, in ieder geval, het gevoel hebben dat u macht en invloed heeft). Ga dan uw gang:


Comments

4 reacties op “Nijmegen”

 1. Als je een leuke gids hebt en niet al te saaie mensen om je heen, kan zo;n stadswandeling erg leuk zijn ! (maar misschien alleen als je ?f in Nijmegen zelf woont ?f zoiets gewoon interessant vindt, wel een hoop te zien).
  Mocht je kiezen voor vrije middag, dan laat maar weten wat je leuk vindt, zal ik je leuke tips geven ๐Ÿ™‚

 2. He, het lijkt wel een referendumpje ๐Ÿ˜‰ Ik zou denk ik kiezen voor 1. En als u nu al iets weet in Nijmegen dat u altijd al heeft willen zien, maar daar nooit toe bent gekomen, zou ik gaan voor nummer 3.
  Ofzo.

 3. Ik woon in Nijmegen en heb nog nooit de stadwandeling gedaan maar de mensen die hem wel gedaan hebben zijn razend enthousiast.

  Als je morgen komt dan raad ik je aan om optie 3 te nemen en op de Waalkade naar onze Bea te kijken, die komt namelijk gezellig een dagje naar Nijmegen en de Ooij polder.

  En net als KatYo mag je mij ook om tips vragen.
  Hoe dan ook, have fun!!!

 4. Natuurlijk zijn alle drie de opties fantastisch, maar omdat de tweede nog geen stemmen had, heb ik daarvoor gekozen. Het museum is erg indrukwekkend, en als je geluk hebt mag je ook nog even in de omgeving wandelen. Da’s wel niet Nijmegen (het museum ligt in Groesbeek), maar toch… Verder is een stadswandeling aan te raden (ik heb er wel ‘ns een gedaan uit een boekje, dat kun je natuurlijk ook doen als je voor de derde optie kiest) en een vrije middag is ook leuk, vooral alset mooi weer is. Succes met kiezen ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *