RSS en Lepels

(Bij die titel zult u wel denken, wat een vreemde combinatie, maar het wijst zich vanzelf)

In een voorgaande stukje vraagt stukje vraagt Wim waarom ik geen RSS-feed van de commentaren op stukjes heb geactiveerd. Simpel. Ik gebruik geen RSS, dus het nut ervan is nooit bij me opgekomen. Omdat RSS voor de hoofdpagina in de standaard layout van Pivot zit, heb ik het laten zitten. Er lijken zelfs mensen te zijn die het gebruiken. Geluk bij een ongeluk, ofzo.

Maar een comment-feed, geen idee of het uberhaupt kan in Pivot.Bij nadere bestudering blijkt dat ik inderdaad een comment-feed beschikbaar heb. Moet ik die activeren? Zegt u het maar.

Voor mensen die voor de laatste optie kiezen. Ik heb iets dat u misschien wel waardeert. Een liedje van een bandje dat het dicht bij huis zocht, en zich Spoon ging noemen. Vervolgens schreven ze in dezelfde huiselijke stijl een liedje over hun zus, of over de jas van hun zus. Luistert u maar


Comments

9 reacties op “RSS en Lepels”

 1. Ik heb Ja geroepen, maar meer om mijn reputaasie van nerd hoog te houden dan om wat anders. Ik hou wel de RSS feeds van comments op mijn eigen log bij, maar bij een ander… dat gaat me te ver. =]

 2. ik zei nee
  maar alleen omdat ik niet weet wat een rss is
  dusse: wat is dat?

 3. Zolang je de feed op je berichten maar houdt. Anders stop ik met jelog te lezen, want dan vergeet ik de hele tijd om er naartoe te gaan.

 4. @Maarten: je commentaarfeed staat gewoon aan hoor. Je hebt er alleen in de head van je webpagina’s geen verwijzing naar gemaakt dus hij is slecht vindbaar voor aggregators zoals Sage

  http://www.filmvanalledag.nl/pivot/commentsfeed.php

 5. Ik ben het aan het proberen. Sage is nu geinstalleerd, en ik ben bezi g met de templates.

 6. En hoezee, sinds hedenochtend werkt het!

 7. Goed hoor !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *