Reincarnatie nummer elf

Ergens in de kerstvakantie ging het jeuken. Ik had een mooi stukje Javascript gevonden om Ajax-technieken toe te passen. Wellicht kon dat het eeuwige conflict tussen veel witruimte willen, en veel gadgets willen oplossen. Ik knutselde een werkende demo in elkaar. Maar ik besloot uiteindelijk dat het toch niet zo nodig was om u op te zadelen met 100 kb extra javascript. Maar het was wel een beetje zonde van al die uren werk. Dus, alhier reincarnatie nummer elf van dit weblog.

De vorige layout heeft het overigens lang uitgehouden: 6 maanden. Dat is twee keer zo lang als het gemiddelde.


Comments

7 reacties op “Reincarnatie nummer elf”

 1. Mooi werk, wit staat toch altijd wel netjes. Wat scripts betreft: een mapje js met daarin verschillende scripts laadt toch niet zo gek lang? Zeker niet in deze tijden van breedband internet.

 2. En een beetje browser cachet dat soort spul ook nog eens. Als jij een mooie en bruikbare site kunt maken met scriptaculous, dan zie ik het graag.

 3. @Ronald, Alper: zie hier een werkende demo: http://www.filmvanalledag.nl/demo.html (menu aan de rechterkant is gebouwd met Scriptaculous).

 4. Ziet er fraai uit, en laadt niet echt langzamer dan zonder al die scripts.

 5. Mooi spul, joh! Zou het gewoon gebruiken.

 6. Boel Koel deze lay ๐Ÿ™‚ Maar ik werd met mijn IE (tja, sorry, ik zit op andermans pc) wel even gewipt op de demo-site…er weer ns een fout op.

 7. Jeetje, Maarten, ziet er cool uit!

  Overigens kreeg ik wel een internetexplorerfoutmelding toen ik op de demosite op alle links klikte. En bij mij laadde hij wel langzamer, maar dat komt misschien ook omdat ons draadloze campusnetwerk op dit moment niet het snelste netwerk ooit is.

  Je hebt trouwens wel gelijk vind ik. Wit blijft mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *