& de Wereld

Op dit meestal wat lichtzinnig weblog besteed ik niet zo heel veel aandacht aan de Wereld. De Wereld is immers al op een heleboel plekken aanwezig, weblogs incluis. Maar hoe een grapje over gevangenisbibliotheken tot onverwachte resultaten kan leiden, bleek vanmorgen.

Terwijl de bus in een een donker en mistig landschap reed, en tien minuten vertraging op liep omdat er een onbegrijpelijke tractor voor ons reed, luisterde ik. Naar een hoorspel op een iPod, dat is toch ook een bijzondere combinatie tussen oud en nieuw. Aafke verwijst namelijk in een reactie naar een hoorspel over een terugkerende gevangene uit Guantanamo Bay. Nogal een hoorspel. Relevant met een hoofdletter R. En heel klikbaar, dus laat u zich niet tegenhouden.


Comments

Eén reactie op “& de Wereld”

  1. Klik en tot later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *