Kelly, watch the stars

Tja, dokter, op een dag kwam hij thuis, en toen heeft hij de hele avond door het zolderraam zitten turen. De dag daarna kwam hij thuis met zo’n ding, dat was nog maar een kleintje. Luister naar de sterren, zegt hij dan. Kelly, je moet naar de sterren kijken. Maar ik zie daar niks, dan veel zwart en wat witte puntjes. Maar nu, moet u eens kijken wat hij heeft gedaan. Hij heeft onze satellietontvanger anders gericht, ik kan nu geen programma’s meer bekijken, en hij hoort alleen maar ruis uit het heelal. Op een dag komt een boodschap. Ze zijn op zoek naar ons, dat zegt hij dan. Laatst riep hij dat onze hypotheek ging verhogen, om een 180 mm te kopen. Maar dan moest hij nog wel de fundamenten van ons huis na kijken, of die het gewicht wel kunnen hebben. Dokter, wat moet ik doen, hij luistert naar de sterren…


Comments

3 reacties op “Kelly, watch the stars”

  1. Moet ik iets downloaden???

  2. Luisteren naar de sterren… ik vind het een prachtig idee.

  3. @Petra: niets moet, veel mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *