Het is maar water

Bij de AH-to-go te Breda koop ik een flesje water. Natuurlijk voor veel te veel geld – voor die prijs kan ik ook een halve kuub leidingwater tappen – maar de beperkte mobiliteit van de kraan waaruit ik mijn leidingwater ontvang is een factor in de economie. Maar waar het mij om gaat is de verkoopprietpraat die op de fles staat ‘Zacht van smaak’. Woehaa – het ingrediënt is water en zelfs dat dient nog voorzien te worden een slogan. Overijverige marketeers ook overal.


Comments

3 reacties op “Het is maar water”

  1. Ne beweert een vriendin van mij dat ze water vies vindt (ik blijf het knap vinden bij iets zonder smaak), dus misschien dat zij wel gevoelig is voor deze water-slogan 😉

  2. Ik vind het niet zo gek. Er zitten tegenwoordig de vreemdste dingen in het water waardoor je het niet meer met goed fatsoen zacht van smaak durft te noemen (zie url).

  3. zeppo avatar

    erger nog zijn die waters waar je gezond van schijnt te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *