Kwart voor tien

Eindelijk voorjaarsfris. Op het balkon. Het plein is leeg. In de straat rijdt af en toe een auto en ik kijk uit over het plein. Witte wijn en net voldoende om een laagje tussen de wereld en mij te leggen. De tv in de flat aan de overkant van het plein flitst beelden de wereld in. De wind duwt tegen een blikje dat over het plein rolt. Het geluid van aluminium op beton. Mijn gedachten dwalen af.


Comments

6 reacties op “Kwart voor tien”

 1. geluiden zijn
  soms erg mooi.

  zoals dat blikje
  rollend over dat plein.

 2. Ik wilde vragen: ochtend of avond? Maar bij tweede keer lezen gaf het glas witte wijn het antwoord ๐Ÿ™‚ (tenminste, dat denk ik ;))

 3. Mooi sfeertje.

 4. maarten avatar
  maarten

  @Rose: jawel, avond. Die televisie was daar ook min of meer voor bedoeld. Maar heel goed dat je mijn stukjes twee keer leest ๐Ÿ™‚

 5. Mooi sfeerbeeld

 6. fijn zo’n laagje
  dwaal maar af, droom maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *