Heden ten dage

Geen Twitter maar een weblog – wat het verschil soms ook is.

*

Bij de Texaco (link) loop ik het winkeltje uit, terug naar de auto, als de vrouw uitstapt. Een uitwisseling van blikken verder vertrek ik.

*

Nederland recreeërt – welke beelden horen daarbij?

*

Nog twee jaar heb ik om rock ’n roll icoon te worden en dood te gaan op een geheel eigen, originele wijze. Drugs, zelfmoord, verdrinkingsdood, het is allemaal al eens uitgevoerd dus dat is nog een hele opgaaf. Nu speel ik momenteel nog geen noot muziek en ontbeer ik elke ritmegevoel zodra het er op aankomt, dus dit voorlopig vooral een theoretisch probleem.

*

Zonnebrand, denk ik in een helder moment voordat ik de zon in ga. Uren later ruik ik het nog.

*

Goedkope cola heeft onhandige inknijpbare flessen en meer prik in zich. Nu moest ik vanwege een leeg schap downgraden van AH Huismerk naar Euroshopper. Ik ben benieuwd of die explodeert als ik ‘m openmaak.


Comments

4 reacties op “Heden ten dage”

 1. Pascal Summer avatar
  Pascal Summer

  Die AH cola is niet te drinken, alyhans, het smaakt niet naar cola.

 2. Floor avatar

  Door die twee jaar waarin het moet gebeuren ben ik ineens benieuwd hoe oud je bent. Ik gok 28 of 38. Maar niet ouder.

 3. maarten avatar
  maarten

  Zowel Jimi Hendrix als Kurt Cobain werden 27 jaar – dat waren mijn referenties. Die 38 komt van John Lennon, waar komt die 28 vandaan?

 4. Misschien kun je die goedkope cola op de een of andere manier combineren met het sterven als rock ’n roll-icoon.
  Overigens vind ik AH-cola al een soort zelfmoordpoging. Maar goed, ik ben dan ook verslaafd aan Coca-Cola.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *