Divers geneuzel

Dinsdag kreeg ik een fruittella. Sinaasappelsmaak.

Oeh, nostalgie bij het uitpakken van zo’n snoepje en de smaak van schoolreisjes

*

Een Chinese Landrover reed over de A20 met een aanhanger. In de aanhanger lagen grote bruinkartonnen dozen, met als opschrift dat er een TimeCutter in zit. Dat is een nogal een suggestieve naam, wat moest dat wel niet zijn!

Iedereen kan Googlen en zien dat het écht maar een grasmaaier is, iets dat mij nogal tegenvalt.

*

Prijs voor het meest aanstekelijke gitaarintro van dit moment gaat naar Fleet Foxes.

*

En dan ga ik nu weer verder met mijn diepe vrijdagmiddaggevoel.


Comments

4 reacties op “Divers geneuzel”

  1. Ik vind TimeCutter een zeer logische naam voor een grasmaaier. (?)

  2. Ha, die Fruitella ja! Die hebben wij ook herontdekt op vakantie. ‘Met smaken uit de natuur’ staat erop. Dat geloof je toch niet? Chemische zooi. (L?kker h??)

  3. Sinds er op de gekleurde hagelslag staat dat er Vitamine C in zit, geloof ik alles 🙂

  4. Sinds ik op ’n keer vier Fruitella’s in ??n keer heb opgekauwd (die onbezonnenheid van de jeugd toch) en een halve dag misselijk was, pas ik daar vriendelijk voor. Dan gaan we maar voor het lekkers van Fleet Foxes, inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *