De lente vliegt noordwaarts

Geese


Comments

4 reacties op “De lente vliegt noordwaarts”

  1. Prachtige foto…

  2. Ja! dat zag ik ook al.
    Moeten we ons zorgen gaan maken?

  3. Ik bedoel maar: ze moeten nou toch terug komen? Of is dat een hele blonde opmerking? En dat terwijl we nota bene lid zijn van de vogelbescherming (prachtig blaadje krijg je dan, maar ik kom nooit verder dan de foto’s).

  4. maarten avatar

    Zo heel goed ben ik niet in biologie en de vogeltrek (dat was mijn opa wel, maar dat heb ik niet geerfd), maar ik had altijd begrepen dat als de ganzen (deze dus) noordwaarts vliegen dat we dan lente kregen. Geen zorgen dus om deze foto, meer vreugde van de aanstaande lente, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *