Förbjuden

Het was in Stockholm. Zomeravond, het wordt maar geen nacht. Geelrood gekleurd licht mengt zich tussen de huizen. Met het fototoestel doe ik een poging het vast te leggen maar ik ben niet tevreden met het resultaat dat het op het beeldscherm van het toestel wordt getoond. Terwijl de kleur deze garagedeur zo mooi uitlicht. Ik verander wat aan de settings van het fototoestel en zet de instellingen op RAW. De RAW-modus, voor de niet-digitaal-fotografen onder ons, zorgt er (grofweg) voor dat alle informatie die op de beeldsensor van je camera komt ook wordt opgeslagen in een fotobestand, waardoor je meer bewerkingsmogelijkheden hebt dan met een reguliere jpeg-foto.

Maar ja, de foto bleef maanden liggen. Geen idee meer hoe de kleur van het licht precies was. Dus heb ik er maar iets van gemaakt.

Garage


Comments

2 reacties op “Förbjuden”

  1. Even Zweeds juffrouw spelen: het is förbjuden, met een j dus.

  2. @Katyo. dankje, ik had het bordje dus verkeerd gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *