70er jaren

Sinds ik bij Blog-art ben opgesteld als fotograaf heb ik enige twijfel over mijn identiteit. Ik dacht altijd dat ik een stukjesschrijver was die nog wel eens een foto plaatste, nu blijk ik een fotograaf te zijn die ook nog wel eens tekstjes typt. [Komt dat zien mensen, foto’s op reuzeformaat, en nog een boel andere leuke dingen].

Dus nog maar eens een foto.

M. zei gisteravond dat dit een foto is die ogenschijnlijk jaren oud is, ondanks dat de foto vorige week gemaakt is. Eén waar je ieder moment een jaren ’70 bloemenjurkmeisje in beeld verwacht. The girl with kaleidoscope eyes zou ik the Beatles kunnen citeren maar dat heb ik al eens gedaan. Veel beters weet ik niet, hippie ben ik immers nooit geweest.

70s

Comments

4 reacties op “70er jaren”

 1. ik zou er graag even in willen liggen, dat mooie gras

  je beelden zijn sterk, net als je stukjes 🙂

 2. maarten avatar

  Dank voor je complimenten 🙂
  En je mag best een keer model spelen, als je dat wat lijkt.

 3. Mooi. een technisch-iets: ik zie bijna geen verschil tussen de groene-doorklik woorden en je zwarte tekst. Isoluminantie, heet dat geloof ik. Kun je het groen iets groener maken? Of ligt het aan mijn 39jarige gezichtsvermogen?

 4. maarten avatar

  @Louter: ik zal wat aanpassingen proberen morgen. Nogal speculatief, maar kan het met kleurenblindheid te maken hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *