Inslijpen / Routes

Iedere weg verkrijgt z’n patronen. Vanochtend viel het me op hoeveel verkeer er van rechts kwam. Ongebruikelijk. De nieuwe brug is open, en er is een nieuwe ontsluitingsweg geopend naar de nieuwbouwwijk. Zou het verkeer zich langzaam schikken in de nieuwe situatie? Zouden de bewoners van de nieuwbouwwijk ontdekken dat ze met deze nieuwe stroken asfalt sneller ergens kunnen komen?

Het verstoort mijn doorrijden, dat nieuwe verkeer. Ze komen van rechts immers, en van rechts heeft voorrang. Misschien moet ik maar eens op zoek naar een nieuwe route. Het is immers al drie jaar terug dat ik deze route uitzocht, dwars door een gebied in ontwikkeling, waar nauwelijks verkeer reed. Drie stoplichten naar de snelweg.

Is het immers al drie jaar terug dat ik deze route uitzocht? Ik schrik van mijn eigen gedachte.


Comments

Eén reactie op “Inslijpen / Routes”

  1. Verfrissend om af en toe eens naar je intuïtie te luisteren en een andere route te nemen. Spur of the moment soort ding. Dan kom je nog eens iets tegen dat je niet verwachtte. Of iemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *